Verspaningsbewerkingen door HV-Techniek

Verspanen is de verzamelnaam voor verschillende vormen van materiaalbewerking, waarbij een basisproduct passend wordt gemaakt voor zijn specifieke toepassing. HV-Techniek past diverse verspaningstechnieken toe op ferro- en non-ferromaterialen, waarvan draaien en frezen de meest voorkomende zijn. 

Draaien

Draaien is een vorm van verspanen waarbij de vorm van een beginproduct wordt aangepast door materiaal weg te snijden. Hiervoor maken we gebruik van draaimachines, onderdeel van ons uitgebreide machinepark. Gebruikmakend van een CNC-systeem zijn ook complexe bewerkingen en lage toleranties geen enkel probleem.


Lees meer
Frezen

Door middel van frezen krijgt uw metaalproduct de vorm die u wenst. We creëren inkepingen, sleuven, hoeken en gaten, zodat het eindproduct exact aan uw specificaties voldoet. Freesbewerkingen voeren we uit met behulp van diverse hoogwaardige, computergestuurde machines, essentieel bij zeer nauwkeurig en complex werk.


Lees meer
Machines

Met een uitgebreid machinepark zijn we bij HV-Techniek in staat om efficiënt, flexibel en kwalitatief werk te leveren. Zo beschikken we onder andere over frees- en draaibanken, zaagmachines, een brootspers en ontbraamtrommel. Door innovatie op de werkvloer, zoals de aanschaf van nieuwe machines, kunnen we blijven anticiperen op de vraag.


Lees meer