Over HV-Techniek

Al sinds 2008 is HV-Techniek uw ervaren partner op het gebied van verspaning. We zijn gespecialiseerd in metaalbewerkingen zoals draaien en frezen. Met gedrevenheid, een scherp oog voor detail, focus op kwaliteit en passie voor verspaningstechniek voeren wij iedere bewerking en afwerking met vakkundige precisie voor u uit. 

 

De mensen achter HV-Techniek

Op 3 november 2008 werd HV-Techniek opgericht door Christ-Jan Heijnen, die het bedrijf vol toewijding runt en zelf nog dagelijks achter de draai- en freesbanken staat. Met een klein, maar ervaren en deskundig team staan we bij HV-Techniek iedere dag weer voor u klaar. 

 

Waarvoor kunt u bij HV-Techniek terecht?

· Niet alleen voor standaardbewerkingen, maar ook voor complex en zeer nauwkeurig draai- en freeswerk bent u bij ons aan het juiste adres.
· Bewerkingen van zowel ferro- als non-ferromateriaal.
· Levert u een kant-en-klare CAD-tekening aan of heeft u voor uw toepassing nog geen concreet productontwerp? Hoe dan ook helpen we u graag. 
· We werken flexibel, snel en zorgvuldig

 

Een volledig machinepark voor al uw metaalbewerkingen

Sinds april 2016 worden metaalbewerkingen door HV-Techniek uitgevoerd in ons nieuwe, moderne pand. Deze is gelegen op industrieterrein De Oude Molen, direct aan de A4 in Halsteren, Noord-Brabant. Onze werkplaats is uitgerust met een uitgebreide verzameling van de meest geavanceerde machines, apparatuur en software. Zo beschikken we over CNC-gestuurde draai- en freesbanken en maken we bij complexe, accurate bewerkingen gebruik van het CAD/CAM-systeem van OneCNC. 

 

Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen over onze mogelijkheden en tarieven? Neem gerust contact met ons op.