HV-Techniek is verhuisd naar Koningsspil 19

Sinds april 2016 is HV-Techniek (Heijnen Verspaningstechniek) gevestigd aan de Koningsspil 19 in Halsteren. Het pand is gelegen op ‘De Oude Molen’, een modern industrieterrein met een actieve ondernemersvereniging (De Oude Molen), gunstig gesitueerd aan de A4 en beschikkend over alle benodigde voorzieningen. 

 

De zoektocht naar een nieuw pand

Al een tijdje keek HV-Techniek uit naar een nieuw pand in de omgeving, helaas zonder succes. De beschikbare panden waren te klein, te groot, te ver uit de buurt of gewoonweg niet geschikt voor een metaalverwerkingsbedrijf. Toen het bouwperceel aan de overkant van Koningsspil 46A te koop werd aangeboden twijfelden zij geen moment.

 

Christ-Jan Heijnen:

“De bouwgrond was eigenlijk al aan een andere partij verkocht, maar de koop ging onverwachts niet door. Die kans konden we niet laten schieten”. 

 

Van verhuizen naar zelf bouwen

In september 2015 werd gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand, dat zowel over een kantoorruimte als een werkplaats moest gaan beschikken en dat samen met buurman Flipse Timmerbedrijf gerealiseerd zou worden. Hiervoor schakelden zij bouwbedrijf Hoondert in. De afwerking is echter grotendeels verricht door Christ-Jan Heijnen zelf (eigenaar) en zijn vader. 

Hun dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan de bouw en oplevering van het pand.

 

“Alles verliep soepel en volgens plan. Steeds als de bouw een stukje verder gevorderd was waren we trots en onze dank gaat dan ook uit naar iedereen die eraan bijgedragen heeft.”

 

Een modern, ruim en licht pand

Eindelijk was het nieuwe pand van HV-Techniek een feit. Ondanks dat het kantoorgedeelte nog wat afwerking behoefde, verhuisden zij in april 2016 naar de nieuwe locatie. Het gebouw kenmerkt zich door de strakke, moderne afwerking in een donkergrijze kleur en de grote raampartij die subtiel verwerkt is in het gebouw. De werkplaats en de kantoorruimte op de bovenverdieping ogen netjes, professioneel, licht en ruimtelijk. Voor de natuurlijke lichtinval is gekozen voor lichtkoepels, aangevuld met ledverlichting. 

 

“Voorheen konden klanten ons niet altijd direct vinden, maar de grote logo’s op ons nieuwe pand zijn echte eyecatchers. We zijn nu niet meer te missen!”

 

Het nieuwe pand van HV-Techniek bezoeken?

Wilt u HV-Techniek bezoeken en het pand met eigen ogen bekijken? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. 

Koningsspil 19

4661 TW Halsteren

0164 680 328

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide